Altijd en overal veilig werken voor €1,- per dag?

Stel je eigen AED pakket samen

FitMasterFreddy maakt levensreddende defibrillatie overal en door iedereen mogelijk!

Ontdek

Snel handelen vanaf de eerste minuut

Met een AED bij de hand kun je binnen de eerste cruciale 6 minuten van een hartstilstand een leven redden. Per minuut gaat de overlevingskans van het slachtoffer met 10% achteruit.

Makkelijk te bedienen door iedereen

Het reanimatieprogramma begint direct na het openen van de klep. De AED geeft duidelijke instructies door middel van verlichte pictogrammen en een duidelijke stem. Er wordt alleen een schok gegeven wanneer dat nodig is.

Altijd klaar voor gebruik

Periodiek onderhoud en service zit bij je huur inbegrepen. De AED is dus altijd gecheckt en gebruiksklaar. Geen verrassingen of extra kosten, wel zo fijn.

Zekerheid zonder grote investering

Het reanimatieprogramma begint direct na het openen van de klep. De AED geeft duidelijke instructies door middel van verlichte pictogrammen en een duidelijke stem. Er wordt alleen een schok gegeven wanneer dat nodig is.

Overal mee naartoe te nemen

De AED zit standaard in een stevige tas met handvat. Hij past ook in je rugzak en is niet zwaar. Je kunt ‘m dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zodat je altijd paraat staat als er iets gebeurt.

Huren voor € 1 per dag!

Inclusief service, onderhoud en vervanging na inzet. Zonder verborgen kosten!

Stel nu een AED pakket samen


Een veilige werkplek

Als personal trainer of health professional ben je dag in, dag uit bezig met mensen. Je zoekt fysieke grenzen met ze op. Het kan zomaar zijn dat een van je klanten een hartstilstand krijgt. Wat doe je dan? Als je wacht op de ambulance is het vaak te laat. Reanimatie verdubbelt de overlevingskans. Als je een AED bij je hebt kun je direct helpen. Het draagbare apparaat analyseert het hartritme en geeft opdrachten aan jou als hulpverlener. Ook zonder enige kennis kun je dus een leven redden.

Servicecontract

Periodieke controles
Elke 3 maanden wordt de AED gecontroleerd. Iedere 2 jaar komt er een servicemonteur op locatie om groot onderhoud door te voeren, waaronder het vervangen van de hoofdbatterij, de back-up batterij en de elektroden. Daarnaast wordt de schok doorgemeten en wordt de software geüpdatet.

Complete check na gebruik
Als je de AED hebt gebruikt lezen wij de AED uit, de ECG data van de patiënt wordt ter beschikking gesteld aan de cardioloog. Binnen 24 uur maken we de AED opnieuw gebruiksklaar, vervangen we de batterijen en de elektroden. De hulpverlener heeft recht op 2 sessies met een traumapsycholoog.

Altijd bereikbaar
Je kunt 24/7 contact opnemen met de helpdesk als je last hebt van een storing of de AED moet gebruiken. Technische mankementen worden dan direct opgelost. Als het niet te repareren is ontvang je zonder extra kosten een nieuwe AED.

De AED wordt klaar voor gebruik geleverd met:

Benieuwd hoe de AED werkt? Bekijk hier de handleiding.


Huren voor € 1 per dag!

Inclusief service, onderhoud en vervanging na inzet. Zonder verborgen kosten!

Stel nu een AED pakket samen

Liever geen grote investering?
Huren kan ook!

FitMasterFreddy biedt ook de mogelijkheid een AED te huren. Zo heb je geen hoge investeringskosten en heb je al vanaf €1,- per dag een AED in huis. Bij de huurconstructie zitten service en onderhoud inbegrepen.

Naar ons huur aanbod

Ook een BHV of AED training?

In samenwerking met onze partner CardiAid verzorgen we in-company trainingen Basis Bedrijfshulpverlening (BHV), BHV herhaling en reanimatietrainingen (BLS + AED).

Bekijk de mogelijkheden

Vragen over het huren of kopen van een AED? Het FitMasterFreddy team staat voor je klaar!

Hulp nodig tijdens of na het gebruik van je AED? Hiervoor kun je 24/7 direct contact opnemen met CardiAid.

Wil je meer weten over het huren of kopen van een AED? Onze medewerkers staan elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar.

   support@fitmasterfreddy.com
   085 - 487 59 00

Direct contact met FitMasterFreddy