Altijd en overal veilig aan het werken

Koop je AED hier

FitMasterFreddy maakt levensreddende defibrillatie overal en door iedereen mogelijk!

Ontdek

Snel handelen vanaf de eerste minuut

Met een AED in de buurt kun je binnen de eerste cruciale 6 minuten van een hartstilstand een leven redden. Als er niet snel wordt ingegrepen, gaat de overlevingskans van een slachtoffer met 10% per minuut achteruit.

Makkelijk te bedienen door iedereen

Het reanimatieprogramma van de AED begint direct na het openen van de klep. Het apparaat geeft duidelijke instructies door middel van verlichte pictogrammen en een duidelijke stem. Er wordt alleen een schok gegeven wanneer dat nodig is. Iedereen kan zo de AED gebruiken.

Altijd klaar voor gebruik

Sluit bij de koop direct een onderhoudscontract af. Zo ben je er zeker van dat je AED periodiek wordt gecontroleerd en altijd gebruiksklaar is. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Overal mee naartoe te nemen

De AED zit standaard in een stevige tas met handvat. Hij past ook in je rugzak en is niet zwaar. Je kunt ‘m dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zodat je altijd paraat staat, mocht er iets gebeuren.

24/7 Support

Je kunt dag en nacht contact opnemen met de helpdesk als je last hebt van een storing of wanneer je de AED moet gebruiken. Na gebruik lezen wij de AED uit en binnen 24 uur maken we de AED opnieuw gebruiksklaar.

Altijd en overal veilig aan het werken

Koop je AED hier


Een veilige werkplek

Als personal trainer of health professional ben je dag in, dag uit bezig met mensen. Je zoekt fysieke grenzen met ze op. Het kan zomaar zijn dat een van je klanten een hartstilstand krijgt. Wat doe je dan? Als je wacht op de ambulance is het vaak te laat. Reanimatie verdubbelt de overlevingskans. Als je een AED bij je hebt kun je direct helpen. Het draagbare apparaat analyseert het hartritme en geeft opdrachten aan jou als hulpverlener. Ook zonder enige kennis kun je dus een leven redden.

Servicecontract

On-site servicepakket voor €149,- per jaar

Periodieke controles
Elke 3 maanden wordt de AED gecontroleerd. Iedere 2 jaar komt er een servicemonteur op locatie om groot onderhoud door te voeren, waaronder het vervangen van de hoofdbatterij, de back-up batterij en de elektroden. Daarnaast wordt de schok doorgemeten en wordt de software geüpdatet.

Complete check na gebruik
Als je de AED hebt gebruikt lezen wij de AED uit, de ECG data van de patiënt wordt ter beschikking gesteld aan de cardioloog. Binnen 24 uur maken we de AED opnieuw gebruiksklaar, vervangen we de batterijen en de elektroden. De hulpverlener heeft recht op 2 sessies met een traumapsycholoog.

Altijd bereikbaar
Je kunt 24/7 contact opnemen met de helpdesk als je last hebt van een storing of de AED moet gebruiken. Technische mankementen worden dan direct opgelost. Als het niet te repareren is ontvang je zonder extra kosten een nieuwe AED.

De AED wordt klaar voor gebruik geleverd met:

Benieuwd hoe de AED werkt? Bekijk hier de handleiding.


Altijd en overal veilig aan het werken

Koop je AED hier

1

Vragen over het huren of kopen van een AED? Het FitMasterFreddy team staat voor je klaar!

Hulp nodig tijdens of na het gebruik van je AED? Hiervoor kun je 24/7 direct contact opnemen met CardiAid.

Wil je meer weten over het huren of kopen van een AED? Onze medewerkers staan elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar.

   support@fitmasterfreddy.com
   085 - 487 59 00

Direct contact met FitMasterFreddy