Op naar Redbull Rollercoaster, Dew Tour, X-games & Woodward!

Geplaatst 21 juni '18 in Gastblogger Candy Jacobs

Candy is weer op het vliegveld! Dit keer voor een wat langere trip. De afgelopen weken waren te gek en (voor de start van de zomer) toch redelijk rustig. Candy heeft wat wedstrijden overgeslagen die ze normaal zeker gedaan zou hebben.

Keuzes maken voor wedstrijden

"Doordat er (een beetje) nieuws bekend is geworden over de Olympische Spelen en het kwalificatieproces kan ik op dit moment keuzes maken in welke wedstrijden ik wel en niet ga doen. Vanaf oktober komt er meer nieuws en tot die tijd kan ik investeren in mijn eigen fitheid, rust en kiezen voor wat ik het allerleukste vind."

candy jacobs

Een korte blik terug

"Daarnaast heb ik in de afgelopen periode stil gestaan bij wat ik de afgelopen jaren al bereikt heb en wat mijn ambities en doelen voor de aankomende jaren zijn. Wat voor mij hierin belangrijk is, is dat ik keuze mogelijkheden heb en vooral onderweg ontzettend veel plezier heb en dat is precies wat ik nu aan het doen ben."

candy jacobs

Redbull Rollercoaster, Dew Tour, X-games & Woodward!

"Nu ben ik onderweg naar Redbull Rollercoaster in München, een wedstrijd die nog nooit eerder gehouden is. Het is een soort slopestyle wedstrijd die lijkt op een achtbaan. Gekkenwerk, maar wel leuk gekkenwerk! Vanuit daar vlieg ik door naar Long Beach om in het weekend de Dew Tour te skaten (als reserve). Dan blijf ik twee weken in LA om te skaten met mijn vrienden voordat ik naar Minneapolis vlieg voor de X-games. Deze skatetrip sluit ik af met 2,5 op mijn lievelings kamp, Woodward!"

candy jacobs

Al met al een aantal drukke, maar hopelijk hele toffe weken op de planning.

candy jacobs

Hoe houd jij je kennis gelukkig en gezond?

FitMasterFreddy brengt je 2-wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de health en fitness branche. Spijker je vakkennis bij met onze tips & tricks.

Schrijf je in