Skatergirl Candy on tour: op naar China!

Geplaatst 4 januari '18 in Gastblogger Candy Jacobs

Je zou zeggen dat december een maand van rust is, maar voor Candy was niets minder waar. Nadat ze terug kwam van haar snowboard trip uit Oostenrijk ging ze weer naar Londen. Gek om te reizen zonder dat er een skatewedstrijd aan vast zat, maar ze vond het heerlijk! Vriendschappen versterkt, een nieuwe stad leren kennen, heerlijk gegeten en toch ook lekker wat geskate in een skatepark.

Nieuwe doelen voor 2018

"Het was een bijzonder jaar met veel ups maar ook een paar downs. Als ik het over kon doen zou ik alles hetzelfde doen, ik kijk tevreden terug. Ik doe eigenlijk niet aan goede voornemens, ik vind het altijd een beetje raar dat je zou wachten tot 31 december om je leven of gewoontes om te gooien. Toch heb ik wel een aantal doelen dit jaar, noem het voornemens als je wil. Nog meer skaten, nog harder werken, nog meer plezier hebben en alle kansen die ik krijg met beide handen aangrijpen."

candy jacobs

candy jacobs

Skaten en mentale training in China

"De eerste kans van 2018 heb ik al te pakken! Vandaag vlieg ik naar China om daar een maand lang skateboard ervaring uit te wisselen met een Chinees team. Daarnaast ga ik een handvol kids wat basic skills aanleren. Ik denk dat het goed is om een keer te zien hoe de mindset in China is. Tevens ga ik wederom een poging doen tot een betere mentale bewustwording en rust. Ik heb gemerkt heb dat ik dit tijdens het wedstrijdseizoen toch wel gemist heb. Ik hoop dat een stukje mindfullness, yoga en ‘de kracht van het nu’ me hierbij zullen helpen. Ik heb een maand dus ik hoop dat ik hierin in ieder geval iets ga vinden dat bij me past. Ik heb er mega zin in!"

candy jacobs

Tweede op de wereldranglijst

"Als ik over een maand terug kom uit China ga ik samen met mijn FitMasterFreddy trainers weer volle bak aan de slag. In de tussentijd probeer ik mijn conditie en kracht zelf op peil te houden. In mijn achterhoofd zit nog steeds dat over twee jaar al de Olympische spelen zijn en er nog niets bekend is over de kwalificatie eisen. Wel werd afgelopen maand de officiële wereld ranking bekend gemaakt, waar ik na alle wedstrijden op een tweede plek geëindigd ben!"

candy jacobs

Meer van Candy:

Hoe houd jij je kennis gelukkig en gezond?

FitMasterFreddy brengt je 2-wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de health en fitness branche. Spijker je vakkennis bij met onze tips & tricks.

Schrijf je in